Ammattikuljettaja

sonax_vaahtopesu

Vaahtopesu puhdistaa auton hellävaraisesti

Onko edellisestä autopesusta vierähtänyt jo aikaa ja ajokki päässyt kurakeleillä erittäin likaiseen kuntoon? Paksua likakerrosta ei kannata heti lähestyä autoshampoon ja sienen kanssa, vaan tällaisessa tilanteessa auton esipesu on paikallaan. Hellävarainen vaahtopesu toimii loistavasti esipesumetodina, sillä lika irtoaa vaahdon mukana eikä naarmuta auton maalipintaa.

Vaahtopesu – Puhdasta autoon koskematta

Auton peseminen vaahdon avulla on yksi tämän hetken kuumimmista autonpesutrendeistä, eikä ihme. Vaahtoavan pesuaineen levittäminen vaahdottimen avulla on nopeaa, siistiä ja jopa hauskaa, joten kynnys autonpesuun ryhtymiseen madaltuu merkittävästi.

Vaahtopesun ideana on irrottaa likaa tehokkaasti ja hellävaraisesti hitaasti valuvan vaahdon mukana, ilman kosketusta autoon. Vaahto toimiikin erinomaisesti auton esipesussa, sillä kuohkea vaahto pysyy maalipinnalla paljon vesihuuhtelua pidempään, ja liuennut lika valuu vaahdon mukana pois. Kiinnitä huomiota vaahdon koostumukseen; liian laiha tai liian paksu vaahto valuu alas turhan nopeasti eikä ehdi irrottamaan maalipinnalle kertynyttä likaa.

Kunnollinen esipesu on tärkeä osa autonhoitoa, sillä se huuhtoo suuren osan liasta pois ja siten minimoi auton naarmuuntumisen käsinpesuvaiheessa. Selkeästi likaista maalipintaa ei tulisi missään nimessä hangata pesukintaalla tai sienellä, sillä pesuvälineen ja maalipinnan väliin jäävä hiekka ja muu lika aiheuttaa takuuvarmasti naarmuuntumista. Kun vaahtopesu toteutetaan laadukkaalla pesuaineella tarpeeksi usein, riittää se yksinään myös auton ylläpitopesuksi.

Tehokas ja herkullisen tuoksuinen SONAX XTREME Vaahtoshampoo

SONAX XTREME Vaahtoshampoo on loistava pesuaine käytettäväksi vaahdottimeen, sillä se tuottaa erittäin kuohkean vaahdon, joka pysyy ajoneuvon pinnalla pitkään. Shampoossa on lisäksi erittäin miellyttävä, metsämarjainen tuoksu.

Kuohkeimman vaahdon saat käyttämällä XTREME Vaahtoshampoon kaverina Foam Lance -vaahdotinta, mutta shampoo soveltuu myös erinomaisesti käsikäyttöiselle vaahdottimelle ja käsinpesuun.

Toimi näin:

  1. Täytä vesi vaahdottimen pulloon ja annostele SONAX XTREME Vaahtoshampoota ohjeen mukaan. Kiinnitä pullo vaahdotinlaitteeseen.
  2. Kiinnitä vaahdotin painepesurin suihkuputken tilalle.
  3. Säädä vaahdon paksuus sopivaksi; mitä takertuvampi vaahto, sen parempi.
  4. Levitä vaahto tasaisesti. Aloita auton alaosista. Älä lisää kerroksia, sillä liika vaahto nopeuttaa vaahdon valumista.
  5. Anna vaikuttaa mahdollisimman pitkään. Älä anna vaahdon kuitenkaan kuivua maalipintaan.
  6. Huuhtele auto huolellisesti painepesurilla.
  7. Puhdista vaahdotin vedellä.

 

Tuotenumero: SO 248 300

 

Lisätiedot:

Linda Westerlund, tuotepäällikkö

linda.westerlund@kaha.fi

09 615 68254

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Lujakumi Banner 140x250

Akkupojat_Ammattikuljettaja_140x250pxArtboard 1

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Raskaanosat.fi banneri 140x250

ammattikuljettaja banneri

banneri NordLog Oy

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com