Ammattikuljettaja

2020_AKU_banneri_468x100_120dpi

raitisilmasuodatin_vaihto

Uusi raitisilmasuodatin, puhtaampi sisäilma

Keväällä ja alkukesästä moni kärsii siitepölyn ja katupölyn aiheuttamista allergiaoireista: silmiä kutisee ja nenä vuotaa. Autossa oireisiin voi saada helpotusta yksinkertaisella tavalla: vaihtamalla aikansa eläneen raitisilmasuodattimen uuteen.
Toimiva raitisilmasuodatin estää tehokkaasti liikenteen epäpuhtauksien, siitepölyn ja muiden hiukkasten pääsemistä auton sisäilmaan, joten matkustajat saavat nauttia puhtaammasta hengitysilmasta.

Raitisilmasuodatin tulee vaihtaa säännöllisesti

Jotta raitisilmasuodatin toimisi tarkoituksenmukaisesti, tulee se vaihtaa säännöllisesti uuteen. Vaihtoväli riippuu valmistajan ohjeista, ja vaihtelee yleensä yhdestä kahteen vuoteen. Moni autoilija kuitenkin laiminlyö tätä ohjeistusta ja suodatin vaihdetaan vain noin kerran viidessä vuodessa, jos sitäkään.

Raitisilmasuodattimella on merkittävä vaikutus auton sisäilman laatuun ja sitä kautta matkustusmukavuuteen, sillä laadukas suodatin estää tehokkaasti epäpuhtauksien pääsyä auton sisätiloihin. Suodattimen ominaisuudet kuitenkin heikentyvät ajan mittaan, minkä vuoksi valmistajan suosittelemaa vaihtoväliä on syytä noudattaa.

Raitisilmasuodattimia löydät esimerkiksi seuraavilta tuotemerkeiltä: MANN-FILTER, Knecht, Bosch ja WIX Filters. Autoon sopivaa suodatinta voit etsiä kätevästi Autoluettelon rekisterinumerohaun avulla.

Nauti kesällä raikkaasta sisäilmasta, vaihda raitisilmasuodatin nyt.

 

Lisätietoja:

Stefan Hartman, tuotepäällikkö

stefan.hartman@kaha.fi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Lujakumi Banner 140x250

Akkupojat_Ammattikuljettaja_140x250pxArtboard 1

logo

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

Raskaanosat.fi banneri 140x250

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com