Ammattikuljettaja

ctek

CTEK panostaa sähköautojen latausratkaisuihin

Akkujen lataus- ja hallintaratkaisujen globaali suunnannäyttäjä CTEK uskoo vahvasti sähköautojen lataus- ja liitäntäasemien (EVSE) sektorin kasvuun, ja avaa sähköautojen (EV) osaamiskeskuksen Norrköpingiin, Ruotsiin. 160 kilometrin päässä Tukholmasta sijaitsevassa osaamiskeskuksessa on tutkimus- ja kehityslaboratorioita, testauslaitoksia ja koulutuskeskus. Tiloissa sijaitsevat myös laadunvarmistuksen, myynnin ja markkinoinnin sekä asiakaspalvelun toimipisteet.

”Olemme ylpeitä siitä, että kaikki tuotteemme on suunniteltu, kehitelty ja testattu täällä Ruotsissa. Innovaatioprosessin kannalta on tärkeää että kaikki osastomme on sijoitettu saman katon alle, huippumoderneihin tiloihin. Investoimalla tulevaisuuden teknologioihin voimme jatkaa kehitystämme, ja tarjota uusia tuotteita, prosesseja ja palveluita. Näin pysymme globaalina suunnannäyttäjänä akkujen lataus- ja hallintaraktaisujen tarjoajana”, kertoo CTEKin toimitusjohtaja Jon Lind.

Modernissa osaamiskeskuksessa on myös EV-koulutuspiste, jossa CTEKin SKILLBASE-koulutustiimillä on mahdollisuudet tarjota luokkahuonetyyppisiä ja käytännönläheisiä koulutuksia CTEKin työntekijöille ja jakelukumppaneille. ”Oleellista on tieto CTEKin tuotteista ja sovelluksista. Olemme vahvasti sidoksissa jakelukumppaneihimme, ja uskomme, että jakelukumppaniemme tuki ja koulutus ovat hyvin tärkeitä yhteisen menestyksen kannalta”, jatkaa Jon Lind.

Lähes kaksi vuotta sitten CTEK hankki yrityskauppojen kautta EV-yhtiö Chargestormin, jonka seurauksena CTEKin asema EVSE-sektorilla on kasvanut vahvasti. CTEK on kasvattanut Chargestormin jo merkittävää markkinaosuutta Skandinaviassa, ja laajentanut toimintaansa myös muilla maailmanlaajuisilla markkinoilla.

“Viimeiset 23 kuukautta CTEKillä ovat olleet hyvin jännittäviä, ja olemme innoissamme jatkuvasta kasvustamme EVSE-sektorilla. Uusilla tiloillamme Norrköpingissä tulee olemaan vahva ja positiivinen vaikutus CTEKin tulevaisuuteen pitkällä tähtäimellä. Osaamiskeskus mahdollistaa kestävän kehityksen asiakaspalveluissa ja auttaa meitä pysymään EVSE innovaation aallonharjalla”, sanoo Jon Lind.

 

Lisätietoja:

Pasi Ahola, Sales Manager Eastern Europe

Puhelin: +358 400 775 224

Sähköposti:pasi.ahola@ctek.com

Median CTEK-testilaitteet: viestinta@osg.fi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

banneri NordLog Oy

Akkupojat_Ammattikuljettaja_140x250pxArtboard 1

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

Lujakumi Banner 140x250

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Raskaanosat.fi banneri 140x250

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com