Ammattikuljettaja

ct5_time_to_go_gulf_edition-web-small-1

CTEK JULKAISEE GULF LIMITED EDITION -AKKULATURIN

Uuden akkulaturin ainutlaatuinen ajastin kertoo, milloin ajoneuvosi akku on ladattu täyteen. Legendaarisen öljy-yhtiön ilmeellä toteutettua akkulaturia on valmistettu koko maailmaan vain muutamia tuhansia.

Uusi CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturi yhdistää CTEKin huippulaadukkaan lataustekniikan ja ikonisen Gulf-brändin. CTEK on on johtava ajoneuvojen akkujen huollon, ylläpidon ja hallintaratkaisujen toimittaja.

Uutuutta on valmistettu rajallinen määrä. CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturissa on ainutlaatuinen ajastin, joka kertoo, milloin akku on ladattu täyteen. Uutuus on yhteensopiva kaikkien 12 voltin lyijyhappoakkujen kanssa. Yksilöllisesti jokaisen akun lataukseen mukautuvat latausvaiheet maksimoivat akun tehon ja käyttöiän. Laturi varmistaa että akku on aina hyvässä kunnossa, ja se voi jopa elvyttää syväpurkautuneen akun.

Laturi on helppokäyttöinen ja täysin automaattinen. Se voidaan pitää yhdistettynä akkuun pitkiäkin aikoja, sillä se ei yli- tai alilataa akkua.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä Gulfin kanssa ja uudesta CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturista. Gulf on rakastettu brändi monesta syystä: jotkut ovat Gulf-faneja moottoriurheilutaustan vuoksi, kun taas toiset pitävät brändin herättämästä nostalgian tunteesta. Aivan kuten CTEKin brändi, Gulfin oranssi logo yhdistetään aina korkean laatuluokan tuotteisiin”, kertoo CTEKin myyntipäällikkö Pasi Ahola.

CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturi on helppokäyttöinen, täysin automaattinen, eikä sen käyttö vaadi erityistaitoja. Helppokäyttöisyyden takaamiseksi laturipakkaukseen sisältyy hauenleukaliittimillä ja rengasliittimillä varustetut latauskaapelit. Lisävarusteet, kuten seinäkiinnikkeet ja jatkokaapelit, myydään erikseen. CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturi on laadukas ja kestävä laturi, jossa on viiden vuoden takuu. Suomessa CTEK Gulf Limited Edition -akkulaturin jakelijana toimii yksinoikeudella US-Parts Finn-Am Oy.

Mediakontaktit:

Katharine Parker
PR External / Internal Communication Manager

puh: +44 (0)7974 141266

s-posti: katharine.parker@ctek.com

Pasi Ahola, CTEK

myyntipäällikkö

puh.: 0400 775 224

s-posti: pasi.ahola@ctek.com

OSG Viestintä, Toni Perez

puh. 0400 630 063

s-posti: viestinta@osg.fi

TIETOA CTEKISTÄ

  • CTEK on johtava globaali akkulaturien valmistaja.
  • CTEK tarjoaa korkealaatuisia ja luotettavia akkulatureita ja oheistuotteita, jotka ovat tehokkaita, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia.
  • CTEK tarjoaa latureita 6, 12 & 24V lyijyhappo- ja litiumakuille, sekä sähköautojen akuille.
  • CTEK myy yli miljoona akkulaturia vuosittain ympäri maailman. CTEKIN laturit saavuttavat riippumattomissa testeissä säännöllisesti huipputuloksia.
  • CTEK varustaa akkulatureita maailman tunnetuimmille autovalmistajille, kuten Audi, Bentley, BMW, Corvette, Ferrari, Jaguar, Maserati, McLaren, Mercedes, Porsche ja Rolls-Royce.a
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Lujakumi Banner 140x250

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

ammattikuljettaja banneri

Raskaanosat.fi banneri 140x250

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

banneri NordLog Oy

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com