Ammattikuljettaja

Keni_Rautio

Vuokrakuski.fi – Riskitön ja kustannustehokas ratkaisu kuljettajavalintoihin

Osaava ja riittävä henkilöstökapasiteetti on yksi menestyvän yrityksen keskeisiä tekijöitä. Vuokrakuski.fi auttaa sairastapausten tai sesonkihuippujen aiheuttamissa haasteissa löytämään riveihin osaavaa väkeä.

Vuokrakuski.fi on vuodesta 2010 toiminut henkilöstövuokrausyritys, jonka asiakaskunta koostuu pääkaupunkiseudun pienistä sekä isommistakin kuljetus- ja logistiikka-alan yrityksistä.

– Toimintamme perustuu asiakasyritystemme liiketoiminnan helpottamiseen palveluidemme avulla. Haluamme tarjota asiakkaillemme nopean, luotettavan ja vaivattoman vaihtoehdon henkilöstötarpeisiin, Keni Rautio kertoo.

Vuokrakuski syntyi kahden kuljetusalan ammattilaisen visiosta luoda palvelu, joka helpottaisi toisia kuljetusalan ammattilaisia. Palvelun lähtökohtana on henkilökohtaisuus. Vuokraamalla työntekijän yritys säästää aikaa ja selvää rahaa useissa työvaiheissa, kuten työpaikkailmoituksien laadinnassa, haastatteluissa, työsopimuksissa ja palkanmaksussa.

– Teemme ensin yleensä kartoituskäynnin asiakkaan luona ja sen pohjalta lähdemme tekemään asiakkaalle parhaiten soveltuvaa ratkaisua, hän selvittää.

Sairaslomatakuu varmistaa työn jatkumisen

Sopimukset ovat luonteeltaan jatkuvia ja Vuokrakuski.fi kantaa myös työsuhteeseen liittyvät riskit.

– Hankimme aina osaavan henkilöstön ja varmistamme ammattitaitoiset sijaiset lomien tai mahdollisten sairaustapausten ajaksi, hän toteaa.

Esimerkkitapauksena Keni Rautio kertoo pienyrityksen, jolla on yksi auto ja yksi kuljettaja. Kuljettajan sairastuessa Vuokrakuski.fi voi tarjota sopivan vuokrakuljettajan kyseessä olevalle ajalle. Mikäli myös Vuokrakuskin kuljettaja tulisi esimerkkitapauksessa sairaaksi, yhtiö antaa aina sairaslomatakuun eli toimittaa itse silloin tuuraajan sairastuneen tilalle.

– Meidän ratkaisumme on isollekin yritykselle turvallinen, sillä meiltä saa aina varmasti kuljettajan sairastapauksissa tilalle sairaslomatakuun vuoksi, hän painottaa.

Palvelu on myös kustannustehokasta, sillä kuljettajia on käytössä jatkuvasti juuri tarvetta vastaava määrä. Tämä helpottaa työnjohdonkin tehtäviä, kun Vuokrakuskin kuljettaja ei ole koskaan poissa.

– Onpa kyse sitten sairas- tai vuosilomasta, palvelu on aina käytössä ja yhdellä hinnalla, Rautio teroittaa.

Se helpompi tapa rekrytoida

Vuokrakuskin palveluksessa on laaja repertuaari kuljetusalan osaajia. Palvelu on asiakaslähtöistä ja ratkaisut räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan. Reservistä löytyy myös osa-aikaisia ja viikonlopputyötä tekeviä paketti- ja kuorma-autonkuljettajia, sekä henkilöautolähettejä.

Isoja yrityksiä Vuokrakuski on palvellut myös alihankkijoiden kautta.

– Kun yksi alihankkija tällaisen ison kansainvälisen logistiikkayhtiön sisällä on tyytyväinen, sana leviää nopeasti ja sen myötä toisetkin kääntyvät puoleemme lisäresursseja kaivatessaan, Rautio valottaa.

Yrityksen sesonkeja ovat lakisääteiset vuotuiset lomat, ruuhkahuiput sekä kesäaika.

– Meiltä saa pätevää väkeä onpa kyse sitten lyhyestä tai ajanjaksosta ja kuorma-auton- tai henkilö- ja pakettiauton kuljettajasta, hän kertoo.

Kesän jälkeen yritys voi jatkaa sopimusta, mikäli asiakas ja kuljettaja sitä itse haluavat, tai jopa ostaa työntekijän omiin riveihinsä.

– Moni rekrytoikin uutta väkeä meidän kauttamme. Silloin työntekijä otetaan meidän välityksellämme ns. koeajalle ja kun ollaan puolin ja toisin tyytyväisiä, neuvotellaan työntekijän rekrytoinnista suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Tällä hetkellä Vuokrakuskilla on työntekijöitä 25 henkeä. Reserviä otetaan kuitenkin joustavasti lisää asiakkaan tarpeiden ja työtilanteiden mukaisesti.

www.vuokrakuski.fi

Kuvateksti: – Hankimme osaavaa henkilöstöä ja varmistamme ammattitaitoiset sijaiset lomien tai mahdollisten sairaustapausten ajaksi, Keni Rautio Vuokrakuskilta kertoo.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Raskaanosat.fi banneri 140x250

banneri NordLog Oy

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com