Ammattikuljettaja

auto-automobile-blur-769892

Taksi Itä-Suomi ja Taksi EHT-Line yhteistyöhön

Taksi EHT-Line Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Taksi Itä-Suomen kanssa. Yhteistyösopimuksen myötä Taksi Itä-Suomen välityspalvelu laajenee Taksi EHT-Line Oy:n toimialueille. Taksin tilausvälitys siirtyy Taksi Itä-Suomen palvelukeskukseen Jyväskylään 1.9.2019 alkaen.
Taksi Itä-Suomen ja Taksi EHT-Line Oy:n käynnistyvä yhteistyö sisältää matkaketju- sekä teknologiayhteistyötä mm. ajovälityksen osalta.  Tavoitteena on esim. hyödyntää molempien tilausnumeroita, sekä mobiilisovelluksia tilauksissa.

-Yhteistyö Taksi EHT-Line Oy:n kanssa palvelee yhtiöiden tavoitetta laajentaa ja vahvistaa toimintaa, kertoo Taksi Itä-Suomen operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen.

-EHT-Line Oy:llä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää yhteistyökumppanimme osaamista, teknologiaa, markkinointia. Yhteistyön avulla vahvistamme alueellisesti EHT-Line-brändiä, tehostamme yhtiön välitystoimintaa sekä saamme synergiaetuja teknologiasta ja puhelinvaihderatkaisuista. Suhtaudumme yhteistyöhön positiivisella pöhinällä, sanoo EHT-Line Oy:n puheenjohtaja Pasi Eklind.

-Taksi Partners kumppanuus tuo myös lisäarvoa yhteistyölle, lisää EHT-Line Oy:n hallituksen jäsen Otto Hyvärinen.

Lisätietoja:

Jarmo Kirjavainen, operatiivinen johtaja, Taksi Itä-Suomi (Joensuun Taksi Oy) jarmo.kirjavainen@taksijoensuu.com,  puh. 010 2193110

Pasi Eklind, puheenjohtaja EHT-Line Oy,  toimisto@eht-line.fi,  puh 0400 638399

Taksi Itä-Suomi

Joensuun Taksi Oy on tilausvälitysyhtiö, joka käyttää markkinointinimenä Taksi Itä-Suomea. Taksi Itä-Suomi välittää monipuolisia liikkuvuus- ja kuljetuspalveluita ja yhtiön omistavat toiminta-alueen taksiyrittäjät. Toiminnan tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista kuljetusta kaikille asiakasryhmille koululaisista vanhuksiin. Joensuun Taksi Oy on perustettu 1991.

EHT-Line Oy

EHT-Line Oy on Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan autoilijoiden omistama taksipalveluyritys, jonka kotipaikka on Varkaus. EHT-Line Oy tuottaa palveluja Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueilla. EHT-Line Oy on perustettu 2018.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com