Ammattikuljettaja

a21bc5655126c4b8_800x800ar

ŠKODA SUPERB iV -mallin hinnat julkaistu

Ladattava SUPERB iV -hybridi täydentää Škodan lippulaivamallin mallistoa. Tämän myötä ŠKODA aloittaa siirtymisen sähköllä ajamisen aikaan. Ennakkomyynti on alkanut ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2020 alussa. SUPERB iV -malliston hinnat alkavat 39 149,82 eurosta ja farmarimallisen SUPERB Combi iV -mallin 40 128,20 eurosta. Valittavana on neljä kattavaa varustetasoa; AMBITION ja STYLE, erikoismalli SPORTLINE sekä ylellisimmin varusteltu L&K.

Ladattavassa SUPERB iV -hybridissä on 1.4 TSI -bensiinimoottori ja sähkömoottori järjestelmäteholtaan 160 kW (218 hv). Tämä mahdollistaa vastuullisen autoilun dynaamisuudesta tippaakaan tinkimättä. Kapasiteetiltaan 13 kWh:n akuston ansiosta pelkästään sähköllä ajettaessa WLTP-testisyklin mukainen maksimitoimintamatka on jopa 56 kilometriä. Sähkö- ja bensiinimoottorin yhteiskäytöllä toimintamatka kasvaa peräti 930 kilometriin. ŠKODA SUPERB iV täyttää Euro 6d TEMP -päästöstandardin vaatimukset: auton CO2-päästö on selkeästi alle 40 g/km. Akuston voi ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, seinälatauspisteestä, julkisesta latausasemasta tai hyödyntämällä ajon aikana bensiinimoottorin jarrutusenergian talteenottoa. Uutuusmalli on saatavissa niin Liftback- kuin Combi-mallina. Tarjolla on sekä AMBITION- että STYLE-varusteluversiot, kuten myös SUPERB SPORTLINE- ja SUPERB L&K -mallit.

Uuden SUPERB iV-mallin varustelu on erityisen kattava. Esimerkkinä jo AMBITION-varustetasosta alkaen vakiona on mm. mukautuva alustansäätöjärjestelmä (DCC), mallikohtainen Driving Mode Selection – Ajoasetuksen valinta (asetukset SPORT, Hybrid ja E-Mode), kaksi latauskaapelia eri lataustyyppejä varten, Amundsen-navigointijärjestelmä 8” kosketusnäytöllä sekä langaton SmartLink+, joka luo yhteyden älypuhelimen ja auton integroidun tietoviihdejärjestelmän välille langattomasti Apple CarPlayn avulla. Lisäksi SUPERB iV -mallissa on uusimman sukupolven tietoviihdejärjestelmä.

Hinnastot, varusteluettelo sekä lisätietoa SUPERB iV -mallista löytyy oheisilta sivuilta:

SUPERB iV: http://www.skoda.fi/mallisto/superb/superb-iv
SUPERB Combi iV: http://www.skoda.fi/mallisto/superb/superb-combi-iv

Sähköistyvä autoilu: ŠKODA aloittaa uuden aikakauden esittelemällä alamerkkinsä iV
Toukokuun puolivälissä tänä vuonna ŠKODA esitteli uuden eMobility-alatuotemerkkinsä iV Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa. Samassa yhteydessä ŠKODA esitteli kaksi ensimmäistä voimalinjassaan sähköä hyödyntävää automalliaan: täyssähköauton CITIGOe iV ja ladattavan hybridin SUPERB iV. Kummankin tavoite on myös sähköllä liikuttaessa olla Simply Clever, eli latautua nopeasti, saavuttaa pitkä toimintamatka ja olla järkevän hintainen. ŠKODA on näin virallisesti astunut autoilun sähköistymisen aikakauteen ja ottanut suunnan kohti menestystä tulevaisuudessa. Volkswagen-konsernin sähköautokomponenttien valmistus alkoi Mladá Boleslavissa syyskuussa 2019. ŠKODA panostaa sähköautojen tehokkaan latausverkoston toteuttamiseen: vuoteen 2025 mennessä sen on tarkoitus saada pystytettyä 7 000 latauspistettä tehtaidensa ja toimipisteidensä yhteyteen. Investoinnin suuruus on 32 miljoonaa euroa. Lisäksi ŠKODA on perusteellisesti valmistautunut autojen sähköistymisen vaatimuksiin tuotannossaan, sillä jo yli 13 000 työntekijää on koulutettu sähköautojen valmistamiseen.

Lisätietoja:
Kari Aalo
Viestintäpäällikkö
+358 10 436 2112
kari.aalo(at)skoda.fi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Raskaanosat.fi banneri 140x250

banneri NordLog Oy

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com