Ammattikuljettaja

cartechnic_logo

Odotettu Cartechnic Brake Cleaner on nyt saatavilla!

Vuoden 2019 odotettu Cartechnic-uutuustuote; Brake Cleaner on vihdoin saatavilla. Cartechnic Brake Cleaner on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen jarrupuhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan, jarrunesteen ja muun lian, jäämiä jättämättä.

Jarrujen lisäksi tuotetta voi käyttää myös kytkinten, vaihteiston ja moottorin osien, starttien, latureiden, kaasuttimien, polttoainepumppujen sekä lasi- ja metallipintojen puhdistukseen. Monikäyttöinen Brake Cleaner myydään 500 millilitran pullossa.

Käyttö:

Suihkuta Cartechnic Brake Cleaneria reilusti puhdistettavaan kohteeseen ja anna aineen valua tai haihtua pois. Voimakkaasti likaantuneet kohteet voidaan tarvittaessa käsitellä uudelleen. Ei sovi käytettäväksi spraymaalatuille pinnoille eikä kestomuoveille.

Tuotenumero: 

Cartechnic Brake Cleaner 500 ml: CT500

Cartechnic – Korkeaa laatua pienellä hinnalla

Cartechnic on Euroopan suurimman varaosatukkukauppaketju ATR:n oma tuotemerkki, jonka ohjelmassa on yli 600 varaosaa, tarviketta ja kemikaalia. Kaha on ollut osa ATR-ketjua vuodesta 2002.

Cartechnicin tuotteet ovat laadukkaita, mutta kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Tuotteet ovat menestyneet erinomaisesti puolueettomissa testeissä ja ne on todettu yhtä hyviksi tai jopa paremmiksi kuin vastaavat, kalliimmat tuotteet.

Lisätietoja:

Linda Westerlund, tuotepäällikkö

linda.westerlund@kaha.fi

09 615 68254

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com