Ammattikuljettaja

03.04.2020 - 04.04.2020

Mansen Mörinät

SUOMEN SUURIMMAT KONEPÄIVÄT

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhteinen tapahtuma järjestetään jälleen huhtikuussa perinteisellä tavalla. Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä oleva tapahtuma kerää vuosittain arviolta yli 10.000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään.

Kävijät kiittelevät tapahtuman laajuuden tuomasta mahdollisuudesta tutustua samalla kertaa moniin eri merkkisiin maarakennuskoneisiin ja kuorma-autoihin, niin uusiin, kuin käytettyihin. Mukana on luonnollisesti myös useita varaosa-, tarvike- ja lisälaitevalmistajia sekä palveluntarjoajia. Osa näistä esittelee palvelujaan ja valikoimiaan omassa toimipisteessään ja osa kone- ja kuorma-autoliikkeiden yhteydessä.

Tervetuloa Mörinöille!

Tapahtuma on avoinna (vuonna 2020) perjantaina 3.4. kello 9–17 ja lauantaina 4.4. kello 9–15.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinby feather

Follis-Ammattiautoilijat-Banneri-2019

Konehuolto T.Pöyhtäri_ banneri140x250

Raskaanosat.fi banneri 140x250

banneri NordLog Oy

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com